Weleda mama behandeling

Wat is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je afkomt ook een moment ontspannen te kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling? De weleda mama behandeling is afgestemd op deze unieke periode die u nu doormaakt. Weleda kent een uitgebreide serie lichaamsverzorgingsprocucten die nauw aansluiten op de behoeftes van zwangere en die goed bij een schoonheidsbehandeling kunnen worden ingezet.

De Weleda mama behandeling houdt in:


1e trimester (gericht op de eerste 3 maanden van de zwangerschap)

Beginnend met een voetenbad, rug-, schouder- en nekmassage en de gezichtsbehandeling mooi.

2e trimester (gericht op de 4e tot en met de 6e maand)

Beginnend met een voetenbad, benen-, voetenmassage en de gezichtsbehandeling mooi.
Tijdens de 2e behandeling ligt de focus op de voeten en benen, door het toenemende gewicht van het kindje worden de voeten extra belast door de doorbloedingsproblemen dit veroorzaakt de onrustige benen en beenkrampen.

3e trimester(gericht op de 7e tot en met de 9e maand)

Beginnend met een voetenbad, een verkorte gezichtsbehandeling mooi en tijdens het masker naar behoefte een voetenmassage en/of buikmassage. In deze periode is de buik op zijn hoogtepunt daarom krijgt de buik een beetje extra aandacht door middel van een ontspannen massage.

4e trimester (gericht vanaf 6 weken tot 3 maanden na de bevalling)

Beginnend met een voetenbad, rug-, schouder en nekmassage en de gezichtsbehandeling mooi. En tijdens het masker naar behoefte voeten-of benenmassage. In deze behandeling staat de moeder centraal en is ontspanning belangrijk.


Elke trimester duurt 90 minuten kosten per behandeling € 49,50.
Indien u alle 4 trimester doet krijgt u de 4e trimester voor € 30,00